Οι Συσκευές μας

Διαθέτουμε τα πιο τεχνολογικά εξελιγμένα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται στην ολόσωμη και τοπική κρυοθεραπεία.

Αποκλειστικοί Αντιπρόσωποι μηχανημάτων κρυοθεραπείας σε Ελλάδα και Κύπρο

CRYONESS ΚΡΥΟΣΑΟΥΝΑ

Τα Cryosauna Icetube Centers σε αποκλειστική συνεργασία με την εταιρία Asperia, σας παρουσιάζουν την κρυοσάουνα Cryoness, ένα από τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα κρυοσάουνας στην αγορά με πολλαπλά οφέλη τόσο για τον επαγγελματία όσο και για τον ασθενή. Το ειδικό εγκατεστημένο σύστημα ανεμιστήρων και ασθητήρων μέσα  στην καμπίνα αναλαμβάνει την καλύτερη διασπορά παγωμένου αέρα με αποτέλεσμα ο πελάτης να απολαμβάνει στο μέγιστο την κρυοθεραπεία με ταυτόχρονη χαμηλή κατανάλωση αζώτου (μέχρι και 2,7 λίτρα / συνεδρία) σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

H κρυοσάουνα Cryoness είναι εφοδιασμένη με ένα προηγμένο τεχνολογικό σύστημα ελέγχου και μια έγχρωμη ευανάγνωστη οθόνη TFT, με την οποία ο χρήστης μπορεί εύκολα και με ασφάλεια να χειριστεί το μηχάνημα ανάλογα με τον ασθενή και την εκάστοτε θεραπεία. Υπάρχει επίσης ένα μοναδικό σετ κλειδιών για την ενεργοποίηση και λειτουργία του μηχανήματος μόνο από εξουσιοδοτημένο προσωπικό.

Παρέχουμε στους πελάτες μας τεχνική εκπαίδευση όσον αφορά την ασφαλή λειτουργία του μηχανήματος και την ασφαλή χρήση και χειρισμό του υγρού αζώτου. Η εκπαίδευση επιβεβαιώνεται με πιστοποιητικό από την κατασκευάστρια εταιρία Asperia. Παράλληλα με το μηχάνημα παραδίδεται εικονογραφημένο εγχειρίδιο χρήσης στα Ελληνικά και Αγγλικά.

Για αγορά του μηχανήματος επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.
Για να διαβάσετε την επίσημη περιγραφή του μηχανήματος πατήστε εδώ.

ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΡΥΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ KRIOSAN plus

Το KrioSan είναι το πιο τεχνολογικά εξελιγμένο μηχάνημα που χρησιμοποιείται στην Τοπική Κρυοθεραπεία.

Η αποκατάσταση και θεραπεία από τραυματισμούς επιτυγχάνεται είτε με την εφαρμογή χαμηλών θερμοκρασιών σε ολόκληρο το σώμα (Ολόσωμη Κρυοθεραπεία) είτε τοπικά σε ένα επιλεγμένο σημείο του σώματος (Τοπική Κρυοθεραπεία). Η Τοπική Κρυοθεραπεία είναι ουσιαστικά η εφαρμογή χαμηλών θερμοκρασιών στους -150°C σε συγκεκριμένο σημείο του σώματος. Αυτό το είδος της θεραπείας χρησιμοποιείται για να αφυπνίσει και να κάνει χρήση της φυσιολογικής αντίδρασης του οργανισμού στις χαμηλές θερμοκρασίες. Το Kriosan είναι η επιτομή της τεχνολογίας όσον αφορά την Τοπική Κρυοθεραπεία.

Το Kriosan προορίζεται για την εφαρμογή της τοπικής κρυοθεραπείας κάνοντας χρήση των ατμών του υγρού αζώτου σε θερμοκρασίες μέχρι και -160°C. Έχει πιστοποιηθεί από τους οργανισμούς PREDOM-OBR και URPL ως ιατρικός εξοπλισμός.

Οι εφαρμογές του Kriosan είναι στην:

 1. Ρευματολογία
 2. Νευρολογία
 3. Δερματολογία
 4. Αθλητική Ιατρική
 5. Ορθοπεδική Ιατρική

Οι θεραπευτικές ιδιότητες της Τοπικής Κρυοθεραπείας είναι:

 • Μείωση της αίσθησης του πόνου
 • Τοπική υπεραιμία
 • Αυξημένη παραγωγή ορμονών
 • Μείωση οιδήματος
 • Μείωση μυϊκής έντασης
 • Γρηγορότερη αποκατάσταση και μυϊκή ενδυνάμωση όταν συνδυάζεται με κινησιοθεραπεία
 • Μείωση χρόνου αποθεραπείας και αποκατάστασης μετά από μυϊκούς τραυματισμούς και έντονες προπονήσεις
 • Αντιμετώπιση δερματικών ασθενειών και εγκαυμάτων χωρίς φλεγμονές και σημάδια

Η συσκευή Kriosan παρέχεται μαζί με ένα γεμάτο δοχείο αποθήκευσης υγρού αζώτου. 

Παρέχουμε στους πελάτες μας τεχνική εκπαίδευση όσον αφορά την ασφαλή λειτουργία του μηχανήματος και την ασφαλή χρήση και χειρισμό του υγρού αζώτου. Η εκπαίδευση επιβεβαιώνεται με πιστοποιητικό από την κατασκευάστρια εταιρία KrioSystems.

To Kriosan είναι εφοδιασμένο με ένα προηγμένο τεχνολογικό σύστημα ελέγχου και μια έγχρωμη ευανάγνωστη οθόνη TFT, με την οποία ο χρήστης μπορεί εύκολα και με ασφάλεια να χειριστεί το μηχάνημα ανάλογα με τον ασθενή και την εκάστοτε θεραπεία. Το λογισμικό περιέχει μια βάση δεδομένων με τις πιο τυπικές θεραπείες, γεγονός που το καθιστά πολύ εύκολο στη χρήση του.

Για αγορά του μηχανήματος επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.
Για να διαβάσετε την επίσημη περιγραφή του μηχανήματος πατήστε εδώ.

ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΘΑΛΑΜΟΣ ΚΡΥΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ – SINGLE PERSON CHAMBER

Τα Cryosauna Icetube Centers βρίσκονται πάντα στην αιχμή των εξελίξεων στον τομέα της Κρυοθεραπείας και της Cryosauna και σας παρουσιάζουν τον πρώτο ατομικό θάλαμο κρυοθεραπείας στην Ελλάδα. Ο συγκεκριμένος θάλαμος αποτελεί ένα τεχνολογικό διαμάντι στον τομέα της αποκατάστασης και αποθεραπείας.

Αντιμετωπίζοντας μία αυξανόμενη ζήτηση της αγοράς για ευέλικτες λύσεις, η ατομική καμπίνα WBC – Cryosauna είναι απλή απάντηση ακόμη και σε περίπτωση περιορισμένου χώρου. Ο στιβαρός σχεδιασμός που βασίζεται στα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και εργονομίας καθιστά τη λειτουργία της cryosauna απλή και ασφαλή. Η συσκευή επιτρέπει τη διέγερση ολόκληρης της επιφάνειας του σώματος σε κρυογενείς θερμοκρασίες (από -100 με -140 βαθμούς Κελσίου) προκειμένου να ενεργοποιηθεί η φυσιολογική απόκριση στο κρύο.

Η συγκεκριμένη συσκευή Cryosauna είναι ένα μοναδικό προϊόν ιδανικό για πολυτελή spa, κέντρα αποκατάστασης και αθλητικές εγκαταστάσεις και προπονητικά κέντρα.

To Single Person Chamber είναι εφοδιασμένο με ένα προηγμένο τεχνολογικό σύστημα ελέγχου και μια έγχρωμη ευανάγνωστη οθόνη TFT, με την οποία ο χρήστης μπορεί εύκολα και με ασφάλεια να χειριστεί το μηχάνημα ανάλογα με τον ασθενή και την εκάστοτε θεραπεία.

Παρέχουμε στους πελάτες μας τεχνική εκπαίδευση όσον αφορά την ασφαλή λειτουργία του μηχανήματος και την ασφαλή χρήση και χειρισμό του υγρού αζώτου. Η εκπαίδευση επιβεβαιώνεται με πιστοποιητικό από την κατασκευάστρια εταιρία Kriosystem Life. Παράλληλα με το μηχάνημα παραδίδεται εικονογραφημένο εγχειρίδιο χρήσης στα Ελληνικά και Αγγλικά.

Για αγορά του μηχανήματος επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.
Για να διαβάσετε την επίσημη περιγραφή του μηχανήματος πατήστε εδώ.