ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΘΑΛΑΜΟΣ ΚΡΥΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ – SINGLE PERSON CHAMBER

Τα Cryosauna Icetube Centers βρίσκονται πάντα στην αιχμή των εξελίξεων στον τομέα της Κρυοθεραπείας και της Cryosauna και σας παρουσιάζουν τον πρώτο ατομικό θάλαμο κρυοθεραπείας στην Ελλάδα. Ο συγκεκριμένος θάλαμος αποτελεί ένα τεχνολογικό διαμάντι στον τομέα της αποκατάστασης και αποθεραπείας.

Αντιμετωπίζοντας μία αυξανόμενη ζήτηση της αγοράς για ευέλικτες λύσεις, η ατομική καμπίνα WBC – Cryosauna είναι απλή απάντηση ακόμη και σε περίπτωση περιορισμένου χώρου. Ο στιβαρός σχεδιασμός που βασίζεται στα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και εργονομίας καθιστά τη λειτουργία της cryosauna απλή και ασφαλή. Η συσκευή επιτρέπει τη διέγερση ολόκληρης της επιφάνειας του σώματος σε κρυογενείς θερμοκρασίες (από -100 με -140 βαθμούς Κελσίου) προκειμένου να ενεργοποιηθεί η φυσιολογική απόκριση στο κρύο.

Η συγκεκριμένη συσκευή Cryosauna είναι ένα μοναδικό προϊόν ιδανικό για πολυτελή spa, κέντρα αποκατάστασης και αθλητικές εγκαταστάσεις και προπονητικά κέντρα.

To Single Person Chamber είναι εφοδιασμένο με ένα προηγμένο τεχνολογικό σύστημα ελέγχου και μια έγχρωμη ευανάγνωστη οθόνη TFT, με την οποία ο χρήστης μπορεί εύκολα και με ασφάλεια να χειριστεί το μηχάνημα ανάλογα με τον ασθενή και την εκάστοτε θεραπεία.

Παρέχουμε στους πελάτες μας τεχνική εκπαίδευση όσον αφορά την ασφαλή λειτουργία του μηχανήματος και την ασφαλή χρήση και χειρισμό του υγρού αζώτου. Η εκπαίδευση επιβεβαιώνεται με πιστοποιητικό από την κατασκευάστρια εταιρία Kriosystem Life. Παράλληλα με το μηχάνημα παραδίδεται εικονογραφημένο εγχειρίδιο χρήσης στα Ελληνικά και Αγγλικά.

Για αγορά του μηχανήματος επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.
Για να διαβάσετε την επίσημη περιγραφή του μηχανήματος πατήστε εδώ.