Κρυοσάουνα – Προσφορά

Τα CRYOSAUNA ICETUBE CENTERS σας δίνουν μια αποκλειστική προσφορά για εσάς που θέλετε να γνωρίσετε την κρυοσάουνα.

Τώρα μπορείτε να δοκιμάσετε την κρυοσάουνα μόνο με 15€. Κάθε Σαββάτο σε ένα από τα καταστήματά μας μπορείτε να κλείσετε ραντεβού. Κάντε μια συνεδρία και μπείτε στην κρυοσάουνα για 90″. Πληρώνετε  μόνο 15€ και έχετε την πρώτη σας επαφή με την ολόσωμη κρυοθεραπεία.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα στο σώμα σας και θα νιώσετε ευεξία, ενέργεια και γεμάτοι δύναμη αμέσως μετά την πρώτη σας συνεδρία. 90″ είναι αρκετά για πρώτη φορά για να απογειώσουν τον οργανισμό σας και να σας κάνουν να πιστέψετε στο τι προσφέρει η κρυοθεραπεία και η κρυοσάουνα στο σώμα σας.

Δεσμευόμαστε πάντα απέναντι στους πελάτες μας προσφέροντας τις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Επίσης διαθέτουμε την πιο εξελιγμένη κρυοσάουνα (Cryoness) στην ελληνική αγορά. Με τον τρόπο αυτό αποκτάτε τα μέγιστα οφέλη με το χαμηλότερο κόστος.

Πάντα στην κορυφή των εξελίξεων στον τομέα της κρυοθεραπείας. Νιώσε τη δύναμη του κρύου στο σώμα σου και δοκίμασε την κρυοσάουνα.

Για πληροφορίες και ραντεβού καλέστε στα 2108949823 & 2103647299. Εναλλακτικά στείλτε email στo info@cryosauna-icetube.gr 

Κάθε Σαββάτο σας περιμένουμε στο Κολωνάκι, Πινδάρου 38, Ισόγειο και στη Γλυφάδα, Γρ. Λαμπράκη 54 για να δοκιμάσετε την κρυοσάουνα μόνο με 15€.