Μαραθώνιος της Αθήνας 2017. Θα είμαστε εκεί!!!

Τα Cryosauna Icetube Centers θα συμμετέχουν ενεργά φέτος στην έκθεση του κλασσικού μαραθωνίου της Αθήνας που θα λάβει μέρος στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου / Πρώην TAE KWON DO από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου.

Θα βρισκόμαστε στην έκθεση του Μαραθωνίου για να παρουσιάσουμε την Κρυοσάουνα Cryoness και το μηχάνημα Tοπικής Κρυοθεραπείας Kriosan plus.

Τα Cryosauna Icetube Centers θα παρουσιάσουν επίσης όλες τις υπηρεσίες που παρέχουν στους πελάτες μας  όπως:

  • Cryosauna (Κρυοσάουνα ή Ολόσωμη Κρυοθεραπεία)
  • Cryolocal (Τοπική Κρυοθεραπεία)
  • Cryofacial (Κρυοθεραπεία Προσώπου)
  • Zero Gravity Massage (Μασάζ σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας)
  • Air-Relax Boots (Μπότες συμπίεσης για τα κάτω άκρα)

Στην έκθεση του Μαραθωνίου θα ενημερωθείτε για τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η Cryosauna/Κρυοσάουνα στον τομέα της γρήγορης και ασφαλούς αποθεραπείας ύστερα από έντονες και δύσκολες προπονήσεις και αγώνες. Θα μάθετε πως μπορείτε να απαλλαγείτε από χρόνιους πόνους, φλεγμονές και μυοσκελετικούς τραυματισμούς χρησιμοποιόντας την Cryosauna/Κρυοσάουνα και την Ολόσωμη Κρυοθεραπεία.

Για τον επαγγελματία αθλητή ή για τον χομπίστα αθλητή που θέλει να ξεκουράσει το σώμα του και να ανέβει επίπεδο η Cryosauna/Κρυοσάουνα είναι το ιδανικό εργαλείο για να πετύχει κάποιος τον σκοπό του.

Επίσης στην έκθεση θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την πρώτη σας συνεδρία Cryosauna σε προνομιακή τιμή λόγω του μαραθωνίου όπως επίσης και να αγοράσετε πακέτα συνεδριών με έκπτωση για να εντάξετε την Cryosauna/Κρυοσάουνα στην καθημερινότητά σας.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα Cryosauna News.