Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η παρουσία μας στην Έκθεση του Αυθεντικού Μαραθωνίου Marathon-Expo στο κλειστό Παλαιού Φαλήρου. Τα Cryosauna Icetube Centers έδωσαν το παρόν για πρώτη φορά στην έκθεση παρουσιάζοντας την κρυοσάουνα και τα πλεονεκτήματα την ολόσωμης και τοπικής κρυοθεραπείας σε όλους τους συμμετέχοντες στα 5 και 10 χιλιόμετρα καθώς και στην κλασσική διαδρομή των 42 χιλιομέτρων του Μαραθωνίου.

Δεκάδες αθλητών δοκίμασαν την κρυοσάουνα Cryoness καθώς και την τοπική κρυοθεραπεία με εμφανή τα άμεσα αποτελέσματα στο σώμα τους όσον αφορά τραυματισμούς αλλά και την αποκατάστασή τους μετά από τις έντονες προπονήσεις για την προετοιμασία τους.

Η κρυοσάουνα και η κρυοθεραπεία έχουν διττό ρόλο όσον αφορά την προετοιμασία των αθλητών σε διάφορα αθλήματα, πόσο μάλλον στο τρέξιμο που οι καταπονήσεις του σώματος είναι πολύ έντονες. Βάζοντας την κρυοσάουνα στην προετοιμασία μας προστατεύουμε το σώμα μας από πιθανόν τραυματισμούς, αυξάνουμε τη δύναμη και την αντοχή μας και έχουμε μια πιο γρήγορη, ασφαλή και αποδοτική αποκατάσταση.