Γνωρίζετε πως μπορείτε να κάψετε 800 θερμίδες σε 3′?

Με τη χρήση της κρυοσάουνας βέβαια. Μένοντας στην κρυοσάουνα για 3′ στους -170C° το σώμα μας θα κάψει 500 – 800 θερμίδες. Η αιτία που γίνεται αυτό βρίσκεται στους μηχανισμούς προστασίας του οργανισμού μας

Το μηχάνημα της κρυοσάουνας δημιουργεί μια παγωμένη ξηρή ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία μέσα στην καμπίνα μεταβάλλεται από τους -120C° έως -190C°. Το σώμα μας όμως προσπαθεί να διατηρήσει σταθερή τη θερμοκρασία του στους 36,6C°.

Πως λοιπόν χάνονται οι 800 θερμίδες?

Για να μπορέσει το σώμα μας να διατηρήσει σταθερή τη θερμοκρασία του καταναλώνει θερμίδες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χάσουμε 800 θερμίδες μέσα σε 3′.  Η απώλεια όμως δε σταματάει στις 800 θερμίδες. Αφότου βγούμε από την καμπίνα της κρυοσάουνας το σώμα μας συνεχίζει τις καύσεις και πέρα από τις 800 θερμίδες.

Αύξηση Μεταβολικού Ρυθμού

Με το τρόπο αυτό αυξάνεται ο μεταβολικός ρυθμός μας και κατά συνέπεια ενεργοποιείται ο μεταβολισμός μας. Έχει παρατηρηθεί άνθρωποι που κάνουν δίαιτα και δε μπορούν να χάσουν βάρος με τη βοήθεια της κρυοσάουνας «ενεργοποιούν το  μεταβολισμό τους και φτάνουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Επομένως πέρα από τις 800 θερμίδες που χάνουμε σε 3′ στην κρυοσάουνα έχουμε και άλλα οφέλη.

  • Ενεργοποίηση Μεταβολισμου
  • Καύση 800 θερμίδων
  • Αύξηση Μεταβολικού Ρυθμού
  • Παραγωγή Κολλαγόνου
  • Καταπολέμηση Κυτταρίτιδας