Ποια είναι η σχέση των CryoCelebrities με την κρυοσάουνα?

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι «celebrities» επιλέγουν την κρυοσάουνα για την αποθεραπεία και αποκατάστασή τους αλλά και για αισθητικούς λόγους.

Παρακάτω είναι μόνο μερικοί από αυτούς που δοκίμασαν την κρυοσάουνα. Ο καθένας έμεινε ευχαριστημένος για τους δικούς του λόγους:

Coco Austin: η σύζυγος του διάσημου ράπερ Ice-T μπήκε στην κρυοσάουνα αμέσως μόλις άκουσε τα οφέλη που θα της προσφέρει η κρυοθεραπεία στο δέρμα της αλλά και στον έλεγχο του βάρους της. Η ίδια δοκίμασε την κρυοσάουνα σε περίοδο που θήλαζε το πρώτο της παιδάκι, οπότε και αγχώθηκε μήπως επηρεαστεί με οποιοδήποτε τρόπο, παρόλαυτα οι ειδικοί την διαβεβαίωσαν ότι δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας.

Derek Hough: ο γνωστός χορευτής,χορογράφος αλλά και ηθοποιός/τραγουδιστής, έβαλε τον εαυτό του στη διαδικασία να δοκιμάσει την κρυοσάουνα. Μόνο και μόνο ακούγοντας ότι θα ανακουφιστεί από τους πόνους στις αρθρώσεις, μετά από τα τόσα χρόνια επαγγελματικής πορείας του στο χορό, αλλά και το ότι θα αποφύγει τυχόν τραυματισμούς στην πορεία δε δίστασε να τη δοκιμάσει.

• Mark Ballas: ένας ακόμη άνθρωπος μέσα από τον κόσμο του χορού, χορευτής και χορογράφος. Δοκίμασε την κρυοθεραπεία, με την διαφορά ότι έκανε ένα βήμα παραπάνω, μπαίνοντας σε έναν κρυοθάλαμο.

Lindsay Lohan: η διάσημη ηθοποιός και επιχειρηματίας εμπιστεύτηκε κι εκείνη μία κρυοσάουνα για την ρύθμιση του μεταβολισμού της και την αναζωογόνηση και σύσφιξη στο δέρμα της.

• Lucy Hale: η ηθοποιός δοκίμασε την κρυοσάουνα σαν αποθεραπεία μετά τις προπονήσεις cross training και κάνει έως και 5 φορές την εβδομάδα.

Kevin Hart: ο γνωστός κωμικός δεν πίστευε ούτε και ο ίδιος ότι θα έβαζε τον εαυτό του στη διαδικασία να εισέλθει στους -150 βαθμούς Κελσίου. Όμως μετά την κρυοσάουνα ένιωσε αμέσως τη διαφορά στο σώμα του, την αναζωογόνηση και την ενέργεια που του προσέφερε μία τρίλεπτη συνεδρία.

• Mandy Moore: η ηθοποιός λάτρεψε αμέσως την κρυοσάουνα. Επισκέπτεται καθημερινά μία κλινική που βρίσκεται κοντά της και έπεισε αρκετούς φίλους και συγγενείς της να την ακολουθήσουν.

• Demi Lovato: η γνωστή τραγουδίστρια επιδίδεται σχεδόν καθημερινά στην κρυοθεραπεία. Είναι πλέον σίγουρη ότι είναι η μόνη αποθεραπεία που είναι τόσο πρακτική και τόσο δραστική για την ίδια.

Η λίστα συνεχίζεται: Hugh Jackman, Usain Bolt, Cristiano Ronaldo, Jamie Vardy, Dr. Oz, Tony Robbins, Shaquille O’Neal, Floyd Mayweather Jr, Yolanda Hadid, Daniel Craig, Alicia Keys, Demi Moore, Jessica Alba, Jennifer Aniston και πολλοί άλλοι επιλέγουν την κρυοθεραπεία σε καθημερινή βάση για την αποθεραπεία τους. Όλο και περισσότερο η κρυοσάουνα γίνεται και πιο γνωστή και στους «κοινούς θνητούς» για τα οφέλη που προσφέρει μυοσκελετικά αλλά και στην καθημερινότητα γενικότερα μειώνοντας το στρες και το άγχος στο ελάχιστο.