Θέλετε να χάσετε τα κιλά των εορτών? Θέλετε να βρείτε την φόρμα σας? Θέλετε να αποτοξινώσετε τον οργανισμό σας? Τώρα μπορείτε εύκολα & υγιεινά ακολουθώντας το πρόγραμμα 8 εβδομάδων που σας προτείνουν τα Cryosauna Icetube Centers

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
1) Σωματομετρικά – Ζύγιση
2) Πρόγραμμα Διατροφής προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας
3) 20 Συνεδρίες Κρυοσάουνα / Cryosauna

Εκτεταμένες κλινικές μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί για την επίδραση που έχει η κρυοσάουνα στον οργανισμό και την απώλεια βάρους δείχνουν πως το σώμα ανταποκρίνεται θετικά όσον αφορά την ενεργοποίηση του μεταβολισμού όταν εφαρμόζονται σε αυτό πολύ χαμηλές θερμοκρασίες της τάξης των -120C και χαμηλότερα.

Όταν εισερχόμαστε στην κρυοσάουνα για 3 λέπτα η επιδερμική μας θερμοκρασία μπορεί να πέσει μέχρι και 15 βαθμούς κελσίου χαμηλότερα από το κανονικό. Η θερμοκρασία όμως του σώματός μας παραμένει σταθερή στους 36,6 βαθμούς χωρίς να πάθουμε υποθερμία. Ο λόγος που το σώμα μας το καταφέρνει αυτό είναι γιατί καταναλώνει πολλές θερμίδες, από 500 – 800 θερμίδες, ανάλογα με τον μεταβολισμό του καθενός και τη μυική μάζα. Επίσης σε περίπτωση που μπούμε στην κρυοσάουνα μετά από προπόνηση η καύση των θερμίδων εκτοξεύεται ακόμα περισσότερο.

Μπαίνοντας λοιπόν στην κρυοσάουνα σε τακτά χρονικά διαστήματα μαζί με μία ισορροπημένη διατροφή ενεργοποιούμε τον μεταβολισμό μας, αυξάνουμε τον μεταβολικό ρυθμό μας με αποτέλεσμα να καίμε ακόμα περισσότερες θερμίδες κατά τη διάρκεια της ημέρας και χάνουμε σε καθημερινή βάση 500 με 800 θερμίδες.

Τα Cryosauna Icetube Centers σας προτείνουν ένα ισορροπημένο πρόγραμμα 8 εβδομάδων κατά το οποίο θα παρακολουθήστε από την Κλινική μας Διαιτολόγο – Διατροφολόγο κ. Άρτεμις Στεργίου. Θα σας δοθεί  ένα πρόγραμμα διατροφής προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας (σωματότυπος, δουλειά, διατροφικές συνήθειες κτλ.) και σε συνδυασμό με την κρυοσάουνα θα επιτύχουμε το εκάστοτε αποτέλεσμα που θέλουμε.

Η διατροφή από μόνη της θα ενεργοποίησει το μεταβολισμό σας και η κρυοσάουνα με τη σειρά της θα απογειώσει το σώμα σας και τον οργανισμό σας βοηθώντας τον να κάψει τις περίσσιες θερμίδες και να αποβάλει όλες τις τοξίνες που έχουν συσσωρευθεί από κακή διατροφή, στάση σώματος κτλ.