Ποιοι Είμαστε

cryosauna, icetube, kifisias, kolonaki, glyfada

Η σύλληψη της ιδέας και η δημιουργία των Cryosauna Icetube Centers οφείλεται στην ανάγκη του ιδρυτή τους, να προσφέρει στους συνανθρώπους του μια καλύτερη ποιότητα ζωής μέσω των ευεργετημάτων της κρυοθεραπείας και της κρυοσάουνας. Έχοντας ο ίδιος βιώσει τα άμεσα αποτελέσματα της κρυοθεραπείας στον οργανισμό του χρόνια πριν στο Ηνωμένο Βασίλειο, ήταν το εφαλτήριο έναυσμα για να φέρει την κρυοθεραπεία στην Ελλάδα και να την κάνει γνωστή στο κοινό.

Ο Παναγιώτης Ράλλης είναι ο άνθρωπος πίσω από τα Cryosauna Icetube Centers. Με σπουδές και μεταπτυχιακό Ηλεκτρονικού Μηχανικού στην Αγγλία (BEng και Msc), University of Surrey και όντας χομπίστας αθλητής ο ίδιος, κατάφερε να συνδυάσει την τεχνολογία μαζί με την αθλητική αποκατάσταση και αποθεραπεία.

Έχοντας παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με την Κρυοθεραπεία και τη λειτουργία της Κρυοσάουνας στην Γερμανία και την Πολωνία σε εταιρίες κολοσσούς (Kriosystem Life – Πανεπιστήμιο Wroclaw, Asperia, Cryomed), καθιστούν τα Cryosauna Icetube Centers ηγέτη στο χώρο της Κρυοσάουνας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τα Cryosauna Icetube Centers είναι η μοναδική αλυσίδα Cryosauna στην Ελλάδα που επεκτείνεται διαρκώς μέσω Franchise, αλλά και μέσω πωλήσεων μηχανημάτων Κρυοσάουνας και Κρυοθεραπείας καθώς είναι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι παρέχοντας ολοκληρωμένη εγκατάσταση και service των μηχανημάτων καθώς επίσης και καταρτισμένη εκπαίδευση του εκάστοτε προσωπικού.

Ελάτε στα ιδιόκτητα Cryosauna Icetube Centers σε Κολωνάκι, Γλυφάδα και Κηφισιά για να γνωρίσετε την Κρυοσάουνα και την Κρυοθεραπεία από κοντά και αφεθείτε στα χέρια των ειδικών και των επαγγελματιών του χώρου.