Η εταιρία Cryosauna Icetube Centers σε μια προσπάθεια να προσφέρει επαγγελματικές λύσεις στον τομέα της κρυοθεραπείας και της κρυοσάουνα(cryosauna) προχώρησε στην ίδρυση μια νέας εταιρίας, της CRYO – Cryosauna Experts.

Η εταιρία CRYO παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα πωλήσεων της ολόσωμης και τοπικής κρυοθεραπείας. Αναλαμβάνουμε την μελέτη του χώρου σας, την σωστή εγκατάσταση των μηχανημάτων cryosauna, την εκπαίδευση του προσωπικού σας καθώς και το service και την αναβάθμιση των μηχανημάτων cryosauna. Πιο αναλυτικά:

Πωλήσεις μηχανημάτων για την Ολόσωμη & Τοπική Κρυοθεραπεία (Cryosauna Cryoness / Kriosan): Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο, που παράγουν cryosauna και μηχανήματα κρυοθεραπείας. Πιο συγκεκριμένα οι εταιρίες Cryoness / Asperia και η Kriosystem Life με έδρα την Πολωνία, έχουν μακρά παράδοση στο κομμάτι της κρυοθεραπείας και έχουν προμηθεύσει με Cryosauna & Cryochamber ομάδες ποδοσφαίρου όπως η Milan F.C., Leicester F.C., Saint Etienne F.C.. Όλα τα μηχανήματα έχουν πιστοποίηση CE και ΤÜV και παρέχονται με πλήρες εγχειρίδιο χρήσης στα Ελληνικά και Αγγλικά.

Μελέτη του εκάστοτε χώρου (Site Survey) όπου πρόκειται να εγκατασταθεί μια cryosauna/κρυοσάουνα ή ένας κρυοθάλαμος/cryochamber. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας επισκέπτεται τον εκάστοτε χώρο που πρόκειται να εγκατασταθεί ένα μηχάνημα (cryosauna/kriosan/cryochamber) με σκοπό να προτείνουμε λύσεις όσον αφορά την σωστή τοποθέτηση για να εξασφαλίσουμε την λειτουργικότητα του χώρου και την ασφαλή λειτουργία των συσκευών.

Εγκατάσταση των μηχανημάτων κρυοθεραπείας – cryosauna/kriosan/cryochamber στο χώρο που θα επιλεγεί από τον πελάτη, λαμβάνοντας όλους τους κανόνες ασφαλείας, με ταυτόχρονη μελέτη του εξαερισμού του χώρου και εγκατάσταση συσκευής μέτρησης επιπέδου οξυγόνου της ατμόσφαιρας. Σε όλα τα μηχανήματα cryosauna/kriosan τοποθετούνται σταθεροποιητές τάσης για την απρόσκοπτη λειτουργία αυτών. Σε κάθε εγκατάσταση και πριν την τελική παράδοση τα μηχανήματα ελέγχονται από το προσωπικό μας ότι λειτουργούν σωστά.

Εκπαίδευση Προσωπικού. Η εταιρία μας αναλαμβάνει την άρτια εκπαίδευση του προσωπικού σας με σκοπό την σωστή λειτουργία όλων των μηχανημάτων κρυοθεραπείας και την ασφάλεια των πελατών σας. Σε κάθε περίπτωση παρέχεται πιστοποιητικό εκπαίδευσης για το κάθε άτομο ξεχωριστά και ο χρόνος εκπαίδευσης εξαρτάται από το εκάστοτε μηχάνημα (cryosauna / kriosan / cryochamber). Επίσης παρέχεται εγχειρίδιο χρήσης στα Ελληνικά και στα Αγγλικά και τηλεφωνική υποστήριξη σε περίπτωση που χρειαστεί.

Εγγύηση και Service. Όλες οι συσκευές παρέχονται με δύο χρόνια εγγύηση από την ημέρα παράδοσης και εγκατάστασης. Η εγγύηση καλύπτει ανταλλακτικά και τεχνική υποστήριξη εφόσον πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις σωστής χρήσης των μηχανημάτων. Μετά το πέρας των δύο ετών η εταιρία μας παρέχει συμβόλαια service (Service Level Agreement) που περιλαμβάνουν τεχνική εργασία ή/και ανταλλακτικά.

Μείνετε συντονισμένοι για να δείτε όλες τις λεπτομέρειες, την εξειδίκευση και τις παροχές της CRYO προς τον επαγγελματία στο νέο site που ετοιμάζεται, www.cryo.gr